Beste vrienden en bekenden van Paul Leeyen

“… Ja zeetie …” was een van de uitspraken die Paul vaak maakte… nu maakt Paul ons stil… veel te vroeg moeten wij afscheid nemen van een familiemens, een harde werker, een geweldige gastheer en vriend van velen…

“Wij zullen Paul gaan missen…”

Namens het gezin en familie van Paul alvast dank voor de vele berichten, foto’s en warme woorden van vriendschap die door jullie worden gedeeld via Facebook. Wat zou het dankbaar zijn wanneer jullie via de onderstaande link deze berichten opnieuw willen schrijven op de herdenkingspagina van Paul. Tevens is het mogelijk om een symbolisch kaarsje aan te steken, de foto’s te plaatsen en filmpjes te uploaden. Wij zullen al jullie herinneringen dan uiteindelijk aan het gezin gaan overhandigen in een herdenkingsboek.

Zaterdag 9 april en zondag 10 april is er tussen 14.00 uur en 17.00 uur gelegenheid om afscheid van Paul te nemen in Café Thornbridge. In plaats van bloemen is er gelegenheid om bij het afscheid nemen een donatie te doen voor ‘Villa Pardoes’…

Dinsdag 12 april zal de rouwstoet omstreeks 12.30 uur vanaf Café Thornbridge gaan vertrekken naar Proeflokaal ‘t paultje aan de Lepelstraat en via de erehaag door de Korenbrugstraat – Kruisstraat – Visstraat is er gelegenheid Paul uit te zwaaien. De afscheidsdienst zal om 14.00 uur in besloten kring plaats vinden, via de Livestream, gekoppeld aan de herdenkingspagina, kunt u de afscheidsdienst volgen.

www.bijnen.nu/herdenken