Lekker eten en
geweldige bieren

Tapbier

We hebben altijd een goed gekozen selectie van acht Thornbridge-bieren op tap, afgestemd op de tijd van het jaar. Verwacht dus heerlijke pale ales en weizens in de zomer, en romige, donkere stouts en porters in de winter - maar altijd iets voor iedereen!
Bekijk alles >

Flessen bier

Op onze bierkaart staat altijd een brede (en vaak exclusieve) keuze aan bieren van de prijswinnende brouwerij Thornbridge (UK), als wel bieren van bevriende brouwerijen
Bekijk alles >

Maaltijden & Snacks

We heten je van harte welkom in onze prachtige pub voor een pint real ale, een praatje, sport en zelfs de bekende bitterballen! Bekijk ons menu met maaltijden en snacks.
Menu >

Webshop

Drink onze bieren nu ook thuis. Samen met 't paultje hebben we de lekkerste pakketen voor je samengesteld. En dit zijn natuurlijk ook kei leuke cadeaus om aan vrienden, familie, collega's of werknemers te geven.
Shoppen >

hop1

Innovation
Passion
Knowledge

Thornbrigde Holland - Cheers
astyrd

Nieuw van de cask: Astryd

Astryd is een fruitige pale ale, dat niet geklaard wordt, waardoor het van nature mistig is en daarnaast vegan-friendly. Het hop profiel van Crystal, Mosaic en Simcoe geeft het bier een tropische finish met smaken als guave en mango.
Al onze bieren >

Zero Five Mockup (transparent background)

Alcoholvrij/-arm en Glutenvrij

Naast vele "normale" bieren hebben we ook een keuze aan Alcoholvrije/-arme bieren, zoals de Little By Little (milk stout) en de Zero 5 (IPA). Daarnaast bieden we ook glutenvrije bieren aan, zoals de Satzuma (IPA) en de Vagabond (IPA)
Al onze bieren >

Untappd checkins